ЦАХАЛ: Іран атакував понад 300 повітряними цілями, 99% з них збиті (відео)

Відео-новини, Війна, Новини, Політика

Ізраїльська армія заявила, що збила майже усі з понад 300 повітряних цілей, якими атакував Іран.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Речника ЦАХАЛу, контрадмірал Даніель Хагарі.

“Минулої ночі Іран ініціював напад на Ізраїль, запустивши понад 300 загроз різного типу.

Іранська загроза зустріла повітряну і технологічну перевагу ЦАХАЛу, а також сильну бойову коаліцію – які разом перехопили переважну більшість загроз. 99% загроз, спрямованих на ізраїльську територію, були перехоплені – це дуже важливе стратегічне досягнення”.

@gudzinskiy_life #іран #иран #ізраиль #израиль #велика_бнитанія #сша #ірак #сирія #росця #йорданія #бпла #єрусалим #йємен #війна #война ♬ sonido original – TECHNO EURODANCE 90’s

Іран розпочав атаку на Ізраїль за допомогою десятків безпілотників.

Сили США на Близькому Сході перехопили понад 70 ударних безпілотників і щонайменш три балістичних ракети з тих, якими Іран та його проксі-сили обстріляли Ізраїль в ніч на 14 квітня.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.