Соратниця Трампа розповіла, коли можуть розглянути законопроєкт про допомогу Україні

Новини, Політика

Конгресвумен і соратниця Дональда Трампа Марджорі Тейлор Грін заявила, що законопроєкт щодо допомоги Україні, Ізраїлю і Тайваню можуть розглянути наступного тижня.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ  з посиланням на Тейлор Грін у соцмережі Х.

Грін раніше ініціювала відставку спікера Палати представників від республіканців Майка Джонсона й виступає проти допомоги Києву.

За її словами, на тлі загрози удару по Ізраїлю з боку Ірану, спікер Джонсон міг би винести окремий пакет допомоги Єврейській державі на розгляд вже цього тижня, але той нібито притримується логіки єдиного пакету.

“Але замість цього він, швидше за все, прив’яже допомогу Ізраїлю з 60 млрд доларів для України наступного тижня, після того, як Ізраїль вже зазнає нападу з боку Ірану, щоб чинити тиск на членів Конгресу з метою фінансування України”, – зазначила вона.

З огляду на це конгресвумен закликала не прив’язувати допомогу Ізраїлю з фінансовою підтримкою України.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.