Команда Івано-Франківського КФВ стала чемпіоном України з футзалу серед студентських команд

Новини, Суспільство

Франківські студенти найкращі в Україні вже другий рік поспіль.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на сайт sport.if.ua,

Вчора, 12 квітня, в Івано-Франківську в манежі КФВ відбувся фінал Чемпіонату України з футзалу серед студентських команд ЗВО.

У футзальному двобої команда ІФФКФВ «Івано-Франківського фахового коледжу фізичного виховання НУФВСУ» позмагалась за чемпіонство з «НУ ЛП». Матч завершився перемогою франківців з рахунком 3:2.

Всеєвропейські студентські ігри відбудуться в Угорщині на початку липня, у місті Дебрецен, де Україну представлятимуть наші хлопці.

Таким чином, команда Івано-Франківського фахового коледжу фізичного виховання вдруге поспіль стала чемпіоном України серед закладів вищої освіти, при цьому вдруге поспіль обігравши у фіналі «Львівську політехніку».

Бронзовим призером стала команда Харківського національного університету ім. В. Каразіна, яка переграла команду Київського Національного університету будівництва і архітектури, для якої четверте місце на чемпіонаті України серед ЗВО – дуже вагоме досягнення. Також були зіграні матчі за підсумкові сьоме та п’яте місця.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.