На війні за Україну загинув військовий Лазарук Сергій з Прикарпаття (фото)

Війна, Новини, Суспільство

Печеніжинська громада у скорботі.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ  з посиланням на повідомлення Печеніжинської територіальної громади.

Сьомого квітня 2024 під час штурмових дій противника, виконуючи бойове завдання, захищаючи волю і незалежність України біля н.п. Миколаївка, Бахмутського району Донецької області, загинув Лазарук Сергій Михайлович. 

41-річний Сергій Лазарук з села Молодятин, Печеніжинської громади, Коломийського району. До сьогодні Захисник вважався зниклим безвісти. Вже невдовзі тіло воїна повернеться до рідного дому.

“Турботливий батько, люблячий син та брат, вірний друг та побратим, був добрим та чуйним – таким Сергій залишиться в пам’яті близьких та рідних. В ці скорботні дні Печеніжинська громада співчуває родині Героя. Вічна і світла пам’ять Герою!”, – йдеться у повідомленні.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.