У Криму знищили російський гвинтокрил Ка-27 – речник ВМС

Війна, Новини, Політика

Речник Військово-морських сил ЗСУ Дмитро Плетенчук повідомив, що в окупованому Криму був знищений гвинтокрил росіян Ка-27.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Плетенчука у Facebook

 “Мінус російський Ка-27 у Криму. Щось шукав. Знайшов”.

Речник не навів інших подробиць, зокрема, яка зброя була застосована при знищенні та в якому місці це сталося.

З початку збройної агресії Росія втратила у війні 325 гвинтокрилів. У ранковому зведенні Генштаб ЗСУ не повідомляв про збиття.

Ка-27 – радянський корабельний багатофункціональний вертоліт. призначений для вирішення завдань протичовнової оборони флоту з базуванням на кораблях різного класу. Він здатний виявляти сучасні підводні човни та надводні цілі, передавати дані про них на корабельні і берегові пункти, а також атакувати їх з застосуванням бортових засобів ураження.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.