Коломиянин намагався дати хабар поліцейським, щоб уникнути відповідальності за нетверезу їзду (фото)

Кримінал, Новини, Суспільство
200 доларів США та 4 тисячі гривень – таку суму запропонував заплатити мешканець Коломиї за розв’язання питання щодо не притягнення до адміністративної відповідальності та повернення автомобіля. Транспортний засіб поліцейські вилучили у зв’язку з нетверезою їздою.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на поліцію.

7 квітня під час патрулювання території обслуговування співробітники сектору реагування патрульної поліції Коломийщини, у селі Сопів, помітили автомобіль «Форд», який рухався з порушенням Правил дорожнього руху. Під час спілкування з керманичем з’ясувалось, що той напідпитку.

Тож поліцейські склали на порушника протокол за ст. 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння) КУпАП. Окрім того, вилучили транспортний засіб.

Наступного дня 51-річний керманич прийшов до відділу поліції, щоб «домовитись», та у службовому кабінеті надав правоохоронцю 200 доларів США та 4000 гривень, аби той не направляв складені адміністративні матеріали до суду та повернув автомобіль.
Поліцейський попередив його про кримінальну відповідальність за надання неправомірної вигоди, однак порушник продовжував наполягати на своєму.

Документували правопорушення слідчо-оперативна група та співробітники Івано-Франківського управління Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції України.

Розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України.

Наголошуємо: кожне таке правопорушення фіксується правоохоронцями та застосовуються відповідні міри покарання.

Деталі за посиланням – https://bit.ly/3xodOxA

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.