У Франківську чоловік зарізав чоловіка. У місті посилюють патрулювання

Кримінал, Новини

7 квітня біля магазину «Колобок» на вул. Вовчинецькій, що в Івано-Франківську, у суперечці чоловік зарізав чоловіка.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Через цей випадок у місті посилять патрулювання.

«Маємо ряд фактів хуліганської поведінки, тому змушені посилити патрулювання міста. Ми попросили залучити національну гвардію. Основні напрямки, де посилять патрулювання це міське озеро, де вчора зафіксували розпивання алкоголю і не дуже хороших справ, Вічевий майдан і стометрівка. Ми змушені збільшити кількість патрулів, особливо вночі перед комендантською годиною», – повідомив на брифінгу міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків.

Місця для відпочинку не призначені для розпивання алкоголю й вчинення хуліганства, вважає міський голова.

«У місцях відпочинку розпивання алкоголю призводить до різних злочинів. На жаль, вчорашній випадок є прикладом того, що дехто забув про війну в країні», – прокоментував Руслан Марцінків.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.