Зеленський зустрівся з делегацією Конгресу США на Чернігівщині (фото)

Новини, Політика

Президент Володимир Зеленський у п’ятницю на Чернігівщині провів зустріч із двопартійною делегацією Конгресу США.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Зеленського у Telegram.

зустріч Зеленського з представниками Конгресу США, фото ОП

зустріч Зеленського з представниками Конгресу США, фото ОП

“Зустрівся з делегацією Конгресу США – були представлені обидві партії, обидві палати Конгресу.

Важливо, що партнери бачать особисто, що відбувається в Україні, у наших регіонах, які обстрілюють російські терористи і які пережили російську окупацію. Провів зустріч із конгресменами вчора саме на Чернігівщині”.

Зеленський поінформував конгресменів про ситуацію на передовій, першочергові потреби української армії та про масштаби незаконної депортації українських дітей до Росії.

 

“Підкреслив, що життєво необхідне якнайшвидше ухвалення Конгресом США рішення про подальшу підтримку нашої держави, про відповідний пакет для захисту від російського терору і для наших подальших активних дій. Це те, що точно зміцнить Україну та життя загалом”, – зазначив він.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.