Власником компанії “Львівські автобусні заводи” став івано-франківський забудовник Андрій Луцький

Економіка, Новини

Росіянин Чуркін більше не контролює “Львівські автобусні заводи”. Мажоритарним власником компанії ЛАЗ в межах санації стало ТОВ “Львівінвестактив”.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на судовий реєстр та аналітичній системі Contr Agent.

У компанії “Львівські автобусні заводи” в межах процедури санації (фінансового оздоровлення) з’явився новий власник – івано-франківський забудовник Андрій Луцький.

Львівський автобусний завод (ЛАЗ) приватизували у 2001 році, понад 70% акцій підприємства викупило пов’язане із росіянином Ігорем Чуркіним ТзОВ “Сіл-Авто”.

Після приватизації завод почав занепадати: на ньому почалися масові скорочення, затримки зарплат, а згодом – розпродаж майна. Завод продовжував роботу, але значно зменшив масштаби виробництва.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.