Понад 40 школярів з прифронтових громад проведуть місяць у санаторії на Івано-Франківщині

Новини, Суспільство

За підтримки Донецької ОВА та благодійників найближчий місяць 44 учні Авдіївської та Покровської громад проведуть в одному з санаторіїв Івано-Франківщини.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Покровській міській військовій адміністрації.

Сьогодні, крім батьків, проводжали дітей начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом із своєю заступницею Маргаритою Ідрісовою.

«Це вже третя організована поїздка для наших дітей. Вони продовжуватимуть навчання дистанційно, поміж з тим, матимуть нагоду відпочити від постійних звуків повітряної тривоги.

Дякуємо організації «Співдружність України», БО «Люкрейн» та голові Донецької ОВА Вадиму Філашкіну в організації такої подорожі та сприяння в перевезенні дітей», – зазначив начальник Покровської МВА Сергій Добряк.

В програмі для юних мешканців Покровського району передбачені заняття з психоемоційного розвантаження, майстер-класи та екскурсії.

Діти житимуть в санаторії під супроводом психологів, фахівців з дитячого дозвілля та медиків Покровська.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.