Зеленський пообіцяв більше дронів цього року та наголосив на їхній ефективності

Війна, Новини, Політика

Президент Володимир Зеленський наголосив, що дрони допомагають знищувати російський потенціал, а до кінця року Україна матиме більше безпілотників.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Зеленського у соцмережах.

“Українські дрони. Знищують окупанта, захищають життя наших воїнів на передовій і допомагають Україні знижувати російський потенціал війни.

У небі та на морі наші дрони довели, що українська сила може перемагати російське зло.

Українських дронів цього року буде більше”.

Зеленський подякував усім, хто постачає дрони, тренує операторів та тим, хто ними керує.

Командувач Повітряних сил Микола Олещук показав бойову роботу мобільних вогневих груп на Херсонщині, які в ніч на 6 квітня збили 6 російських дронів-камікадзе.

У ніч на 6 квітня російські окупанти атакували  Україну 32 ударними БпЛА типу “Шахед”, а також шістьома ракетами різних типів. ППО збила дві крилаті ракети Х-101/Х-555, крилату ракету “Калібр” та 28 ударних БпЛА “Shahed-131/136”.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.