Почесним нагрудним знаком “Золотий хрест” від головнокомандувача ЗСУ України нагороджено уродженця селища Печеніжин Ігоря Козьменка

Війна, Новини, Суспільство

Військового з Прикарпаття нагородили почесним нагрудним знаком “Золотий хрест”.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Печеніжинську територіальну громаду.

Пишаємось нашим земляком, який є вірним сином України та її гордістю. Дякуємо за мужність і відвагу, за захист і спокій. Слава нашим Воїнам!” – йдеться у повідомленні.

Ігор  починаючи з 2014 року боровся з окупантами, бойовий шлях продовжив з повномасштабним вторгненням. З перших днів війни військовий протистоїть ворогам виконуючи бойові завдання на найгарячіших напрямках.

Нагадаємо, “Золотим хрестом” удостоюють воїнів за особисту мужність і самовідданість виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, за особливі бойові заслуги.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.