Путін звернувся до росіян через пів доби після теракту

Новини, Суспільство

Російський диктатор Володимир путін вийшов зі зверненням до росіян щодо теракту, який стався у Підмосков’ї увечері 22 березня.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на телеграм – канал Гудзінський NEWS 🇺🇦.

Путін оголосив 24 березня днем національної жалоби.

Він каже, нібито для підозрюваних у теракті “було підготовлено вікно” для переходу кордону з Україною.

Путін обіцяє встановити усіх замовників теракту, які “понесуть справедливе покарання”.

“Що стосується розслідування. Можна сказати наступне: всі четверо виконавців знайдені й затримані. Вони намагалися сховатися і рухалися в бік України, де, попередньо, для них було підготовлено вікно для переходу кордону.

Путін зібрався “об’єднувати зусилля з іншими країнами в боротьбі з міжнародним тероризмом” – сказав путін.

Заява Путіна про “вікно в Україну” звучить абсурдно, оскільки терористам все одно довелося б перетинати російський кордон. Такі слова російського правителя можуть означати лише те, що РФ не контролює частину свого ж кордону.

Росія з п’ятниці намагається перекласти відповідальність за теракт на Україну попри те, що розвідка США не сумнівається, що це справа рук ІДІЛ, і заздалегідь попереджала про це Кремль.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.