Поль Манандіз: «Тепер, я не француз – я українець!»

Відео-новини, Війна, Новини, Політика, Суспільство, Туризм

Поль Манандіз — франко-український співак, яикй відзначений Статусом «Народний Герой України».

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Поль – одразу закохався в українську землю, за його словами, в Україні він відчув себе вдома і тепер він українець.

Має численні нагороди та досягнення, а також є керівник департаменту міжнародного впливу та культури Інформаційно-аналітичного центру національної безпеки України.

З 25 лютого 2022 року Поль служить ЗСУ та НБУ, добровільно вступив до батальйону «Айдар».

Поль Манандіз затято допомагає украінським воїнам: оснащенням, обладнанням, а також щоденною моральною підтримкою в численних спілкуваннях.


Маючи широкий світогляд, Поль Манандіз бачив невідворотність великої навали, про небезпеку, якої багаторазово попереджав Україну і світ всіма доступними засобами.

Коли в квітні 2021 року на кордоні з Україною росія зібрала 142 000 військо, він розповсюдив цю інформацію в інтернет ресурсах, свідомо збільшивши число до 150 000 ( зробив це, щоб дізнатися, чи його інформація згодом врятує Україну та світ). Розсилав листи депутатам Європарламенту, через персональні контакти- міністрам.


Невдовзі на засіданні Європарламенту з доповіддю про російські війська на українських кордонах виступив її голова- Жозеп Боррель, навівши саме цифру 150 000, що була тільки в матеріалах Поля. І саме тоді на нараді, Боррель, на жаль, відмовився назвати джерело своіх посилань.

Доповідь Борреля отримала моментальний «телетайпний» розголос у ЗМІ всього світу. Змушений був реагувати і президент США.

І тоді, в 2021 році, під тиском влади світу путін відступив. Поль Манандіз врятував Україну від неминучої загибелі, а світ – від катастрофи.

З початку повномасштабної російської агресії – Поль Манандіз активізував діяльність проти російських бомбардувань, проти корупції Європи, російського зомбування її та підкупу; боротьбу з російським впливом і пропагандою.


В основі світогляду Поля Манандіза стоіть культура в широкому розумінні.
Саме за культуру іде зараз боротьба світового масштабу.

Поль Манандіз постійно шукає довершеності в своїй творчості, пише складні аранжування до пісень.

Завдяки тому, що Поль Манандіз написав пост зателефонував своїм тодішнім друзям, заступникам міністра та іншим – це дало нам рік на підготовку і врятувало Україну від вторгнення у 2021 році.

Свій перший патріотичний альбом Поль назвав «Україна мій рай».

Поль — перший француз, який отримав звання заслужений артист естрадного мистецтва України.

Вклад Поля в історію України надзвичайно важливий і його історія приклад для наслідування.

Журналіст: Соломія Уграк

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.