“Ісламська держава” опублікувала фото своїх терористів, що збігається з фото ФСБ

Кримінал, Новини, Політика

Терористичне угруповання “Ісламська держава” назвала теракт у “Крокус Сіті Холі” в Підмосков’ї своєю “найжорстокішою атакою за останні роки” і опублікувала фото терористів, одяг яких збігається з одягом затриманих, фото яких публікувала ФСБ.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на групу SITE і телеграм-каналі

“Ісламська держава” опублікувала заяву у зв’язку з терактом у “Крокус Сіті Холі”, де назвала його “найжорстокішою атакою за останні роки”. Це повідомлення опублікувало близьке до ІД агентство Amaq, передає група SITE, що відстежує активність терористів у соцмережах.

Згідно з опублікованим повідомленням, троє бойовиків відкрили стрілянину по людях у залі для глядачів, четвертий у цей час підпалював будівлю. Стверджується, що терористи були озброєні кулеметами, пістолетами і ємностями із запальною сумішшю. Перед атакою вони довгий час спостерігали за будівлею “Крокуса”.

У повідомленні йдеться, що бойовики ІД збиралися напасти на “великий натовп християн”. Члени угруповання підкреслили, що теракт був організований через війну, оголошену ІД країнами, які борються з ісламом.

Також було опубліковано фотографію з нападниками. The Insider зазначає, що колір, крій і принт на одязі двох із бойовиків із кадру збігається з одягом затриманих, про яких звітувало ФСБ.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.