Дощ з мокрим снігом: якою буде погода на Івано-Франківщині 13 березня

Новини, погода, Суспільство

На Прикарпатті 13 березня прогнозують хмарність, помірний дощ з мокрим снігом, в горах сніг, вночі та вранці слабкий туман.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Івано-Франківський обласний центр з гідрометеорології.

Вітер південно-східний 7-12 м/с. Температура повітря по місту вночі 0-2° тепла, вдень 5-7⁰ тепла.
По області вночі від 2° морозу до 3° тепла, вдень 2-7⁰ тепла.
Медико-метеорологічні умови 2-го типу
Видимість на автошляхах добра, в тумані 600-900 м.
У високогір’ї Карпат вночі від 2° морозу до 3° тепла, вдень 0-5° тепла.
Рятувальники вкотре нагадують про необхідність дотримання правил безпеки під час відпочинку у гірській місцевості. Зокрема, вирушаючи у туристичний похід, дотримуйтесь наступних порад:
– уникайте походів поодинці, мінімальна рекомендована кількість учасників туристичної групи складає не менше ніж три особи;
– обов’язково інформуйте своїх близьких і знайомих про проходження вашого маршруту й очікуваний час повернення з походу;
– переконайтеся, що ваше екіпірування відповідає вимогам походу: візьміть з собою достатню кількість їжі та води (зігрівальні напої — чай, кава), а також необхідний теплий одяг та взуття, медикаменти;
– поцікавтеся умовами місцевості та прогнозом погоди;
– обов’язково візьміть з собою перевірені туристичні карти.
“Дбайте про свою безпеку та у випадку виникнення надзвичайної події негайно телефонуйте у Службу порятунку за номером 101”, — наголосили надзвичайники.
Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.