Прикарпатські піротехніки розміновують деокуповані території (фото)

Війна, Новини, Суспільство

Піротехніки з Івано-Франківщини продовжують виконувати небезпечну і надзвичайно важливу роботу з розмінування української землі.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на ГУ ДСНС України в Івано-Франківській області.

Особовий склад групи піротехнічних робіт, після чергової ротації, зараз працює на Донеччині.

Сапери щодня обстежують території та знешкоджують вибухонебезпечні предмети.

З початку року працюючи на Донеччині, прикарпатські піротехніки здійснили 81 залучення, обстежили 545 га на наявність вибухонебезпечних предметів, на якій виявили та знешкодили 88 ВНП.
“Важливість роботи піротехніків та їхньої діяльності має велике значення у відновленні безпеки на деокупованих територіях.
З кожним кроком, ризикуючи життям, вони виявляють та усувають вибухові пристрої, міни та боєприпаси, що загрожують життю та здоров’ю мирних громадян”, – йдеться в дописі.
Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.