Макрон збирає у себе лідерів французьких партій поговорити про Україну

Новини, Політика

Єлисейський палац надіслав запрошення лідерам французьких партій, представлених у парламенті, на зустріч із президентом Емманюелем Макроном, присвячену “ситуації в Україні”.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Le Figaro.

Зустріч Макрона з парламентськими лідерами має відбутись уранці 7 березня й відбудеться у “форматі Сен-Дені”, в передмісті Парижа. На зустрічі також буде присутній прем’єр-міністр Габріель Атталь.

У такому ж форматі президент Франції приймав лідерів партій у жовтні 2023 року, через кілька днів після нападів ХАМАС на мирних жителів Ізраїлю, нагадує Le Figaro.

Деталі зустрічі Єлисейський палац не оголошував, але, ймовірно, вона стосуватиметься майбутніх парламентських дебатів про співпрацю України та Франції у сфері безпеки, а також заяв Макрона про відправлення західних військ в Україну.

Слова Макрона викликали негативну реакцію з боку урядів країн-союзниць, лідери яких поспішили запевнити, що не будуть відправляти війська.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.