Блокада кордону: у “Шегинях” польські фермери відмовилися пропускати будь-які вантажівки

Економіка, Новини, Політика

Польські фермери, які продовжують блокувати рух вантажного транспорту на шести напрямках пунктів пропуску з Україною, близько 13:00 відмовилися пропускати будь-які вантажівки у пункті пропуску “Медика – Шегині”.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на речника Державної прикордонної служби України полковника Андрія Демченка в ефірі національного телемарафону

“Сьогодні маємо певну зміну по напрямку пункту пропуску “Шегині”. О 13-тій годині, як повідомила нам польська сторона, польські фермери відмовилися пропускати будь-які вантажівки, які слідують чи то в бік України, чи то в бік Польщі.

Хоч і до цього на цьому напрямку відмічався критичний мінімум перетину кордону вантажівками. До прикладу, за минулу добу цей напрямок перетнули тільки 47 транспортних засобів в обох напрямках. Після 13 години вантажіки не рухаються взагалі”.

Загалом польські мітингувальники продовжують блокувати роботу на шести пропускних пунктах: “Ягодин”, “Устилуг”, “Угринів”, “Рава-Руська”, “Шегині” та “Краківець”.

Як уточнив Демченко “Українській правді”, за попередньою інформацією, польські протестувальники мають намір тримати повну блокаду вантажного транспорту до півночі.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.