“Нет войне” і “Украинцы хорошие люди”: росіяни на похороні Навального вигукували антивоєнні гасла (відео+фото)

Новини, Політика

У Москві 1 березня на похороні Олексія Навального люди вигукували антивоєнні гасла, водночас місцеві ЗМІ вже повідомляють про затриманих.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на ВВС російська служба,

Зокрема росіяни скандували “”Украинцы хорошие люди” і  вимагали  “Вернуть солдат домой”.

Також російська служба ВВС оприлюднила відео з довгою чергою людей до кладовища, які вигукували “Нет войне”.

Видання ОВД-инфо повідомило, що загалом йому відомо про понад 45 затриманих в Росії. Найбільше, 18 людей, затримали у Новосибірську. Ще 10 людей під час покладання квітів затримали у Єкатеринбурзі.

Також 10 людей затримали у Воронезькій області, коли вони їхали на прощання з Навальним до Москви. У Москві – 6 затримань.

У Москві 1 березня поховали російського опозиційного політика Олексія Навального, який помер у 16 лютого у виправній колонії.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.