На Мазепи водійка забула, де припаркувала авто, та викликала поліцію (фото)

Кримінал, Новини

Вчора, 28 лютого, на лінію 102 надійшло повідомлення про викрадення авто на вулиці Мазепи. Громадянка повідомила поліцейським, що викрали її автомобіль Volkswagen.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на поліцію в області.

Прибувши на місце та поспілкувавшись із заявницею, остання повідомила, що залишила авто на стоянці, а коли повернулася виявила його відсутність. Інспектори пропатрулювали вулицю та виявили автомобіль.

Жінка зізналася, що забула де саме запаркувала авто.

На 26-річну водійку інспектори винесли постанову, за ст. 183 (Завідомо неправдивий виклик спецслужб) КУпАП, за що передбачено адміністративну відповідальність у вигляді накладення штрафу у розмірі від 850 до 3400 гривень.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.