Зеленський розповів, що Сирський готує два плани для війни, залежно від допомоги США

Війна, Новини, Політика

Президент України Володимир Зеленський розповів, що від військової допомоги США буде залежати, як буде поводити себе українська армія на полі бою.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Зеленського в інтерв’ю CNN.

За словами Зеленського, головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський розробляє два варіанти плану, як воювати далі. “Якщо Київ отримає допомогу від США, він зможе почати відтісняти назад Росію. Якщо ж ні, то доведеться зосередитися лише на обороні”, – сказано у матеріалі.

Зеленський також заявив, що без допомоги США Україні буде не тільки важко здобути нові перемоги на полі бою, але й складно утримувати оборону цього року.

“Люди будуть готові, але боєприпаси не будуть готові, бригади не будуть готові… не тільки до нашого контрнаступу, вони не будуть готові до оборони, до того, щоб залишатися сильними. Це буде дуже важко”.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.