Папа Римський закликав до дипломатичного розв’язання війни

Новини, Політика, Суспільство

Папа Римський Франциск у неділю на площі Святого Петра у Ватикані закликав створити умови для дипломатичного розв’язання війни в Україні.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Vatican News.

Промовляючи до римлян і паломників, які в неділю зібралися на площі Святого Петра у Ватикані на молитву “Ангел Господній”, Папа Франциск одразу після благословення заговорив про Україну.

“24 лютого ми зі скорботою згадували другу річницю початку повномасштабної війни в Україні.

Як же багато жертв, поранених, руйнувань, страждань, сліз було протягом цього періоду, який стає жахливо довгим і кінця якого досі не видно!

Це війна, яка не лише спустошує цей регіон Європи, але й здіймає глобальну хвилю страху та ненависті.

Поновлюючи свою найщирішу прихильність мученицькому українському народові та молячись за всіх, особливо за численні невинні жертви, благаю віднайти ту дещицю людяності, яка допоможе створити умови для дипломатичного розв’язання в пошуках справедливого та тривалого миру”.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.