Вартістю на 15 мільйонів. Коломия передала “едельвейсам” 750 FPV-дронів

Війна, Новини

Коломия вчергове передала “едельвейсам” 750 FPV-дронів на 15 мільйонів гривень.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на очільника Коломиї Богдана Станіславського.

“До нашої 10 окрема гірсько-штурмова бригада «Едельвейс» прибув з допомогою – привіз першу партію з 750 FPV-дронів, які закупили на кошти громади у розмірі 15 мільйонів гривень.

Решту “пташок” доставлять захисникам з понеділка, вони зараз проходять останні перевірки на справність, бо абсолютно всі мають результативно виконувати свою роботу”, – написав міський голова.

Станіславський розповів, що зустрівся з командиром “едельвейсів” Романом Дармограєм, його заступниками та бійцями бригади. Він надзвичайно радий зустрічі з другом, першим заступником міського голови Олегом Токарчуком.

Також вдалося побачитися і з начальником управління економіки Володимиром Андрейченком. Поспілкуватися про плани та проблеми, які необхідно вирішити.

“Ми не зупинимось виконувати запити, які надходять до нас від захисників. Продовжуємо працювати, щоб допомагати Силам оборони України”, – додав очільник Коломиї.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.