В Івано-Франківську відкрили соціальний гуртожиток для переселенців

Новини, Суспільство

За підтримки ЄС в Івано-Франківську відкрили соціальний гуртожиток для переселенців.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Мінреінтеграції.

На базі гуртожитку Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу нещодавно відкрили соціальний гуртожиток для людей, які постраждали від війни. Про це повідомляється на сайті вишу.

В оновленому приміщенні облаштували понад 30 комфортних кімнат зі смарт-кухнями, сучасними меблями, побутовою технікою та санвузлами. У них зможуть проживати 150 переселенців.

Реконструкція житла відбулася у межах проєкту «Підтримка ЄС нагальних потреб з розміщення внутрішньо переміщених осіб в Україні». Він фінансується Європейським Союзом і реалізується під управлінням Північної екологічної фінансової корпорації (NEFCO).

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.