Повітряні сили збили 13 з 19 “Шахедів” і 1 з 6 ракет, якими атакувала Росія

Війна, Новини, Політика

У ніч на 21 лютого росіяни атакували Україну 6 ракетами та 19 дронами-камікадзе типу “Шахед”, 1 ракету і 13 ворожих безпілотників вдалося збити.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Повітряні сили ЗСУ у Telegram

Повідомляється, що окупанти запустили зенітну керовану ракету С-300 та 4 крилаті ракети Х-22 з Ростовської області, керовану авіаційну ракету Х-59 з Бєлгородської області та 19 “Shahed” з російського міста Приморсько-Ахтарськ.

“У результаті бойової роботи знищено керовану авіаційну ракету Х-59 на Полтавщині та 13 із 19-ти “Шахедів” у межах Харківської, Дніпропетровської, Запорізької та Донецької областей”, – ПС.

Повідомляється, що частина із шести не уражених ворожих БпЛА – не досягла своїх цілей.

До відбиття повітряного нападу залучали зенітні ракетні підрозділи, мобільні вогневі групи та засоби радіоелектронної боротьби Сил оборони України.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.