ЗСУ під Роботино спалили багато бронитехніки та знищили піхоту наступаючого ворога (відео+карта)

Війна, Новини, Політика

Незважаючи на велику кількість знищеної бронетехніки та піхоти окупанти зайшли на західні околиці села Роботино їм вдалося взяти кілька опорних пунктів, однак село перебуває під контролем ЗСУ.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на телеграм-канал Гудзінський NEWS та тік-ток канал gudzinskiy_life.

Зі сторони села Вербове ворог теж атакує, зараз йде чергова хвиля атак.

@gudzinskiy_life #роботино #запоріжжя #запорожье #війна #зеленський🇺🇦 #война #авдіївкацеукраїна🇺🇦 #залужний #тарнавський #контрнаступ #зсу🇺🇦 ♬ Dramatic – Sallandu

Село Роботине було звілнене в наслідок весняно-осінього наступу ЗСУ, тоді наші бійці прорвали 1 та 2 лінії Суровікіна.

Унікальні кадри як горить російська бронитехника ви можете переглянути у нашому телеграмі, на який я усім рекомендую підписатися. Там новини виходять швидко та без цензури. Підписатися можна у шапці профіля за гіперпосиланням.

Слава нашим непереможним ЗСУ та силам оборони! Все буде друзі Україна! Будьмо разом!

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.