Сили оборони для збереження життів відійшли з позиції “Зеніт” в Авдіївці – Тарнавський (відео)

Війна, Новини, Політика

Українські захисники для збереження життів та покращення оперативної обстановки відійшли з позиції “Зеніт” в Авдіївці, наразі триває перегрупування військ та посилення підрозділів.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на командувач оперативно-стратегічного угруповання військ “Таврія” Олександра Тарнавського, тік- ток gudzinskiy_life.

“Після багатьох місяців протистояння, командування ОСУВ прийняло рішення рішення відійти з позиції “Зеніт” на південно-східний околиці Авдіївки. Ми тримали цю позицію стільки, скільки це давало можливість ефективно стримувати та знищувати ворога.

Рішення відійти було ухвалено задля збереження особового складу та покращення оперативної обстановки.

Тактично зайняття цих позицій не надає ворогу стратегічної переваги та не змінює ситуацію в межах Авдіївської оборонної операції.

Наразі триває перегрупування військ, поповнення припасів та облаштування підрозділів на нових позиціях. Відбувається планове посилення підрозділів”.

@gudzinskiy_life #киянин #авдіївка #зсу🇺🇦 #зеленський🇺🇦 #авдеевка #україна🇺🇦 #перемога #всу #залужний #политика ♬ Victory (Cover Two Steps From Hell) – 马总

Укріпрайон

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 263

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.