На Прикарпатті п’яний водій наїхав на велосипедистку: жінка померла на місці (фото)

Кримінал, Новини

Прикарпатська поліція з’ясовує обставини дорожньо-транспортної пригоди, де загинула велосипедистка.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на поліцію Івано-Франківської області.

Аварія сталася в населеному пункті Хутір-Будилів, що у Снятинській тергромаді. Поліціянти встановлюють всі обставини автопригоди.

Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на лінію «102» надійшло 15 лютого.

На місце одразу прибула слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили, що 50-річний водій автомобіля «Фольцваген Пасат», допустив наїзд на велосипедистку. Остання рухалась в попутному напрямку.

За результатами медичного огляду встановлено, що на момент дорожньо-транспортної пригоди водій перебував в стані алкогольного сп’яніння.

Внаслідок ДТП велосипедистка, 1961 року народження, місцева мешканка від отриманих травм померла на місці.

За даним фактом правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ч. 3. статті 286 – 1 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння).
Призначено ряд судових експертиз, після проведення яких буде прийматись процесуальне рішення в кримінальному проваджені.
“Закликаємо усіх учасників дорожнього руху суворо дотримуватися правил дорожнього руху, а водіям автомобілів нагадуємо: аби мати змогу контролювати транспортний засіб і вчасно уникнути дорожньої пригоди, обирайте безпечну швидкість руху.
Велосипедистам варто обирати одяг зі спеціальними світловідбивними елементами чи наліпками (флікерами), обладнати свій транспортний засіб подібними елементами.”, – йдеться у дописі поліції.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.