101-у річницю відзначила жителька Коломийщини Софія Яківчук

Новини, Суспільство

Мешканка Коршівської громади Софія Яківчук 15 лютого відсвяткувала 101 рік.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Галицький кореспондент.

“Сьогодні свій 101-й день народження святкує жителька села Жукотин Яківчук Софія Петрівна, яка народилась 15.02.1923 року”, – повідомили на сторінці Коршівської громади.

Ювілярку вітали сільський голова Ярослав Савчук, секретар сільської ради Оксана Ткачук, староста Жукотинського старостинського округу Ольга Ніньовська, начальник відділу соціального захисту населення Алла Досин та фахівець з соціальної роботи Ганна Петруцяк.

“Пані Софія, прийміть щирі вітання від всієї Коршівської громади, адже далеко не кожному судилось зустріти такий поважний вік. Хай Бог дарує міцне здоров’я іменинниці та всій її родині”, – побажали ювілярці.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.