У боях за Україну під Бахмутом загинув кулеметник Роман Попадинець з Прикарпаття (фото)

Війна, Новини, Суспільство

Захисникові назавжди залишилося 23 роки.

Про втрату повідомив Надвірнянський міський голова Зіновій Андрійович, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

У бойових зіткненнях із ворогом на Бахмутському напрямку фронту загинув молодий воїн штурмової роти Роман Попадинець із Івано-Франківської області. Він повернувся з-за кордону, щоб стати на захист України, служив кулеметником.

Попадинець Роман Ігорович, 06.11.2000 р. н., був із міста Надвірна. Його згадують як сильну, витривалу, талановиту, справедливу й чесну людину, занадто добру для цього світу.

Коли розпочалося повномасштабне вторгнення РФ, він не вагаючись повернувся з-за кордону й уже з березня 2022 року став до лав ЗСУ.

Назавжди 23: у боях під Бахмутом загинув кулеметник із Прикарпаття. Фото

“Жодного остраху, тільки погляд вперед! І ніяк інакше, ні кроку назад”, – завжди наголошував захисник.

У війську Роман служив кулеметником другого відділення вогневого ураження першого штурмового взводу штурмової роти однієї з бригад. Загинув солдат 1 лютого 2024 року, під час виконання бойового завдання біля села Іванівське Бахмутського району Донеччини.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

 

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.