На Прикарпатті презентували комп’ютерну гру-вікторину «Давній Галич»

Новини, Суспільство

Презентовано комп’ютерну гру-вікторину «Давній Галич».

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Галицьку територіальну громаду.

Міський голова Олег Кантор взяв участь у презентації комп’ютерної гри-вікторини «Давній Галич», яка створена з нагоди 1125-річчя міста за сприяння ректора Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника Ігоря Цепенди.

Від жителів міської територіальної громади, особливо молодого покоління велика подяка розробникам гри за можливість перевірити, удосконалити свої знання історії рідного краю.

За збереження пам’яті, популяризацію історії Галича, який нещодавно відзначав 1125-річчя від часу першої писемної згадки, міський голова вручив подяку ректору університету.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.