Зеленський після зустрічі з Туском: Є новий польський оборонний пакет (відео)

Відео-новини, Війна, Новини, Політика

Президент України Володимир Зеленський за підсумками зустрічі з прем’єром Польщі Дональдом Туском під час його візиту до Києва заявив, що Польща передасть Києву новий пакет озброєнь.

Про це інформує щоденна онлайн-газетаГолос ІФ з посилання на Зеленського у соцмережі Х, передає “Європейська правда”

 “Є новий польський оборонний пакет. Ми цінуємо таку незмінну допомогу. Є нова форма нашої взаємодії заради більшого масштабу закупівель зброї для українських потреб – це польський кредит для України”, – зазначив Зеленський.

За його словами, вони провели “дуже продуктивні” переговори щодо всіх аспектів двосторонніх відносин України та Польщі.

“Обговорили сьогодні з паном премʼєр-міністром і можливості майбутнього спільного виробництва зброї. Дякую за підтримку України!”, – вказав Зеленський.

Що було раніше:

  • За підсумками візиту Туска стало відомо, що Польща приєдналася до декларації країн Групи семи про “гарантії безпеки” для України. Обидві країни розпочнуть роботу над двосторонньою безпековою угодою.
  • Також Туск запевнив, що Польща підтримає швидкий вступ України в ЄС.
  • Крім того, уряд Польщі призначить уповноваженого з питань відновлення України.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.