Війна забрала життя двох воїнів з Івано-Франківщини – Святослава Короля та Василя Гончарука (фото)

Війна, Новини, Суспільство

На війні загинули двоє захисників з Івано-Франківської області – Святослав Король та Василь Гончарук.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посилання на Бліц-інфо.

Звістка про загибель захисника прийшла в Угринівську ТГ. 7 січня 2024 року під час виконання бойового завдання загинув 37-річний солдат Король Святослав Євгенович, житель села Угринів.

“Без батька залишився 13-річний син Артур, без сина – батько Євген, мати Ірина, без брата – брати Віталій та Юрій. Мобілізований 25 жовтня 2023 року, захищав Україну на Північному напрямку, в районі н.п. Синьківка Куп’янського району Харківської області. Мужній, сміливий, надзвичайно добрий! До останнього залишився вірним обов’язку та отримав несумісні з життям поранення під час штурмових дій позицій противника”,- написали у громаді.

Сумна звістка не оминула і Нижньовербізьку громаду. 23 січня до с. Нижній Вербіж прибуде тіло загиблого воїна Гончарука Василя Юрійовича.

Скорботний кортеж буде слідувати через вулицю Дружби до рідного дому на вулиці Лисенка, 24.

“Також поки невідомо про час прибуття тіла до моргу та формування скорботного кортежу, тому дану інформацію повідомимо завтра. Висловлюємо співчуття дружині, дітям та всім близьким через непоправну втрату. Вічна пам’ять та слава Воїну Василю Гончаруку!”,- співчувають рідним у громаді.

Підписуйтесь на наші новини у суціальних мережах: facebook Голос ІФyoutube Голос ІФtiktok Голос ІФ.

Також рекомендуємо підписатися на телеграм-канал Гудзінський NEWStiktok Gudzinskiy_lifetiktok Golosukrainayoutube Ростислав Гудзінськийтут новини виходять швидше та без цензури. Підписуйтесь будьмо разом!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.