Снігопади на Івано-Франківщині: проїзд основними дорогами області забезпечено (відео)

Відео-новини, Новини, погода

За минулу добу на варті безпечного проїзду автомобільними дорогами державного значення перебували 59 спецмашини та 84 шляховиків. Проїзд ключовими дорожніми артеріями регіону забезпечено.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Версії.

За прогнозами синоптиків сьогодні на Прикарпатті температура повітря становитиме -8⁰ морозу, у високогір’ї Карпат до 12° морозу. У другій половині дня очікується погіршення погодних умов.

Просимо водіїв під час руху в умовах за поганої видимості ретельно ставитися до керування транспортними засобами: не перевищуйте швидкість руху, акуратно маневруйте та завчасно вмикайте сигнали повороту при зміні напрямку руху.

Особливо уважними будьте, наближаючись до перехресть та пішохідних переходів.

Пам’ятайте, що гальмівний шлях автомобіля на слизькій дорозі збільшується в рази, а екстрене гальмування може не дати бажаного ефекту.

Будьте обережні на автошляхах, без потреби не вирушайте в дорогу та бережіть себе.

 У разі виникнення надзвичайної ситуації, пов’язаної із ускладненням проїзду дорогами державного значення Прикарпаття, просимо повідомляти у Єдиний контакт-центр за телефоном 067-400-60-80.

  

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.