На Прикарпатті заочно судитимуть “поліцейську”, яка служить окупантам на Луганщині (фото)

Кримінал, Новини

Прокурори Івано-Франківської обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно мешканки Луганщини за фактом державної зради, колабораціонізму, участі у незаконних збройних формуваннях і терористичній організації ( ч. 1, ст. 111, ч. 7 ст. 111-1, ч. 1 ст. 258-3, ч. 2 ст. 260 КК України).

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ  з посиланням на Івано-Франківську обласнку прокуратуру.

Слідством встановлено, що обвинувачена працювала у правоохоронних органах міста Красний Луч (теп. Хрустальний), а у 2014 році перейшла на бік ворога. Вона вступила до незаконного збройного формування терористичної організації т.зв. «лнр», де проходила службу на різних посадах.

Разом із представниками окупаційної влади вона проводила обшуки та фільтраційні заходи з проукраїнським населенням. Зокрема допитувала родичів військовослужбовців ЗСУ для встановлення відомостей військового характеру, ідентифікації українських бійців та, щоб дізнатися місця їх розташування у зоні бойових зіткнень.

Спеціальне досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали працівники ТУ ДБР, розташованого у м. Львові.

Відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

 

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.