Путін знову згадав про завершення війни “якомога швидше”

Війна, Новини, Політика

Президент РФ Володимир Путін стверджує, що Росія хоче завершити війну проти України, але лише “на своїх умовах”.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ  з посиланням на Путіна під час поїздки до військового госпіталю.

“Справа не в тому, що вони допомагають нашому противнику, вони і є наш противник. Вони їхніми руками вирішують свої питання. Так було протягом століть і зараз триває.

Сама Україна для нас не ворог. А ось ті, хто хочуть знищити російську державність, домогтися, як вони кажуть, стратегічної поразки Росії на полі бою…

Вони ж публічно про це говорять і пишуть протягом десятиліть. Просто відверто говорять про це: розділити (Росію – ред.) на п’ять частин, занадто багато.

…Ми теж хочемо завершити конфлікт (війну – ред.) якомога швидше, тільки на наших умовах”.

При цьому Путіну привиділося, що Україна “вже повністю зруйнована, там нічого не залишилося”.

Що передувало: 

  • Близько року тому Путін на пресконференціїзапевнив, що Росія нібито прагне якомога швидше закінчити війну в Україні, але хоче уникнути великих втрат.
  • Пізніше у Кремлі пояснили, що під заявою Путіна про нібито бажання скоріше завершити війну в Україні малось на увазі не проведення переговорів, а насамперед досягнення цілей РФ у війні проти України.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.