Через порив водогону в Івано-Франківську затопило стадіон “Юність”

Новини, Суспільство

Понад тиждень тому працівники Івано-Франківської обласної дитячо-юнацької спортивної школи помітили, що стадіон “Юність”, який перебуває на балансі їхнього закладу, заливає водою.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ  з посиланням на виконувача обов’язків директора спортшколи Мирослава Карабіна.

Працівники спортшколи звернулися у комунальні служби. Поки комунальники шукали витік, на місці стадіону утворилося озеро.

Восени та взимку стадіон перебуває у простої. Вихованці обласної дитячо-юнацької спортивної школи тренуються на ньому лише навесні та влітку.

“Комунікації — міські. Не з нашої вини затоплений стадіон. Вода ще й сьогодні стоїть. Коли вона зійде, тоді побачимо наслідки затоплення. А ближче до весни — перевіримо, в якому стані буде стадіон, чи пошкодило газон.

Думатимемо, як вийти з цієї ситуації, щоб наші дітки мали можливість тренуватися й проводити футбольні матчі”, — каже Мирослав Карабін.

На пресбрифінгу заступник міського голови Руслан Гайда розповів, що на ранок 27 грудня виявили порив труби водогону.

“Не могли пару днів знайти, звідки йшла вода. Попередньо, там був порив тепломережі, який ліквідували. Основна причина затоплення — це порив “чотирьохсотки” водогону. Зараз ведуться ремонтні роботи.

Я думаю, що до кінця дня сьогодні або завтра порив ліквідують і вода перестане витікати”, — пояснює Руслан Гайда.

У коментарі Суспільному начальник відділу роботи зі споживачами контакт-центру “Івано-Франківськводоекотехпрому” Володимир Шпег повідомив, що наразі працівники комунального підприємства ліквідовують порив на вулиці Незалежності та шукають інші ймовірні витоки.

“Після ліквідації треба зупинити трасу — будемо шукати, звідки витікає вода. Проводитимемо кореляцію. Для того, щоб її провести, має бути ідеальна тиша. Вулиця Незалежності — дуже шумна. Там — великий потік автотранспорту, що ускладнює роботу.

Також орієнтовно о 23:00 буде виїжджати бригада. Можливо, збоку є ще десь більший порив. Бо там, де розкопали, — малий витік води. Його ліквідують і побачимо, що робити далі. На цей момент важко сказати, звідки точно набралася ця вода”, — розповідає Володимир Шпег.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.