Шевченко став єдиним кандидатом на пост президента УАФ

Новини, Політика

Андрій Шевченко став єдиним кандидатом на пост президента Української асоціації футболу. 

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ  з посиланням на пресслужбу УАФ.

27 грудня в Будинку футболу відбулося засідання реєстраційної комісії для встановлення повноважень делегатів та кворуму позачергового XXVI Конгресу УАФ, який відбудеться 25 січня 2024 року.

Комісія підбила підсумки обрання членами УАФ делегатів на конгрес та встановила кворум конгресу.

Засідання робочої групи з перевірки відповідності кандидатів на посаду президента УАФ, висунутих для обрання, відбулося 28 грудня.

Виявилося, що всі постійні члени Української асоціації футболу, які мають право висунення кандидатів на посаду президента УАФ, надали протоколи з кандидатурою Шевченка.

“Робоча група дійшла висновку, що кандидатура Андрія Шевченка відповідає вимогам та критеріям, встановленим статутом УАФ для кандидатів на обрання президентом УАФ. Також від кандидата згідно статуту Української асоціації футболу отримана письмова згода на участь у виборах президента УАФ.

Таким чином, Андрій Шевченко є єдиним кандидатом для обрання на посаду президента УАФ на позачерговому XXVI конгресі Української асоціації футболу.

Про результати засідань комісії й робочої групи повідомлено ФІФА та УЄФА, які постійно отримують інформацію про хід підготовки до конгресу УАФ”.

12 грудня Андрія Шевченка офіційно висунули кандидатом на обрання президентом Української асоціації футболу.

Шевченко на своїй сторінці у Facebook подякував постійним членам Української асоціації футболу за їхню ініціативу та сказав, що готуватиме програму та підбіратиме команду.

Згідно зі статутом, президентом УАФ може бути обрана будь-яка дієздатна особа віком не більше 70-ти років, яка є громадянином України й делегатом конгресу.

Кандидатура на обрання президентом УАФ пропонується будь-яким постійним членом УАФ та повинна мати мінімальну підтримку з боку щонайменше 1/3 постійних членів УАФ.

Андрій Шевченко (дата народження – 29.09.1976) – володар “Золотого м’яча”-2004, Герой України, нагороджений відзнакою “Національна легенда України”.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.