На Прикарпатті п’яний водій збив неповнолітнього мотоцикліста (фото)

Новини, Суспільство

Дорожньо-транспортна пригода відбулася в селі Космач Косівського району. На місце одразу виїхала слідчо-оперативна група.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ  з посиланням на Поліцію Івано-Франківської області.

Поліцейські з’ясували, що 21-річний водій автомобіля ВАЗ 2106, мешканець с. Прокурава рухався дорогою місцевого значення, мав на меті об’їхати вибоїну, виїхав на смугу зустрічного руху, де назустріч йому рухався неповнолітній мотоцикліст.

Відтак відбулося зіткнення транспортних засобів. У результаті аварії, 16-річний підліток отримав тілесні ушкодження та доставлений у Косівську ЦРЛ.

Водія автомобіля правоохоронці освідчили на стан сп’яніння. Виявили 0,770 проміле алкоголю в крові.

Керманича затримали в процесуальному порядку. Слідчі уже оголосили йому про підозру в вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.