Вишківський перевал засипало снігом, працювала снігоочисна техніка (відео)

Відео-новини, Новини, погода

В ніч на 22 грудня на Вишківському перевалі засніжило. Вночі та вранці там працювала снігоочисна техніка.

Про це повідомили у службі відновлення та розвитку інфраструктури області, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Бліц-інфо.

“Зима нагадала про себе потужним снігопадом. Найбільше стихія вирувала протягом ночі у високогір’ї. Тож для розчищення державних доріг та забезпечення проїзду ще ввечері, вночі та вранці працювали екіпажі, зокрема на Вишківському перевалі та Львівському напрямку. в Івано-Франківській області”, – зазначають у службі.

У службі зазначили, що через мале фінансування до використання ресурсів підходять ощадно. Тому насамперед забезпечують проїзд транспорту ключовими дорожніми артеріями регіону.

Також там додали, що в області очікується погіршення погодних умов. Тому просять водіїв під час руху в умовах за поганої видимості ретельно ставитися до керування транспортними засобами: не перевищувати швидкість руху, акуратно маневрувати та завчасно вмикати сигнали повороту при зміні напрямку руху.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.