«Мобілізація необхідна, бо потрібна ротація, втім в інший спосіб»: Марцінків про роботу ТЦК та СП

Новини, Суспільство

Міський голова Руслан Марцінків переконаний, що мобілізація необхідна, адже потрібна ротація військовослужбовців.

Про це Руслан Марцінків зазначив 21 грудня під час прямого етеру телерадіокомпанії «ВЕЖА», інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Втім, зі слів посадовця, мобілізацію можна здійснювати іншими способами, а не тими, які сьогодні використовують працівники ТЦК та СП.

«Я не підтримую ці речі. В інший спосіб можна організувати мобілізацію, аби не було таких заторів. Не зупиняючи комунальні автобуси.

Це моя особиста думка — я про це завжди кажу. Мобілізація необхідна, бо потрібна ротація. Хлопців треба змінювати.

Має бути відповідна мотивація. Я регулярно їжджу до військових й чую їхні думки.

Але це не наша прерогатива. ТЦК не підпорядковується міському голові — ця структура підпорядковується президенту, а також сухопутним військам ЗСУ.

Я думаю, тут треба шукати інші шляхи.  Способи повинні бути не такими, які б паралізовували частину нашого міста. Ми постійно звертаємось з цим, але я не керую мобілізацією», — додав міський голова.

Нагадаємо, Руслан Марцінків неодноразово наголошував, що задля того, аби залучити більше людей до мобілізації, потрібно мотивувати фінансовою стороною та гарантіями.

«Якщо людина підписує контракт і йде воювати – вона повинна мати величезний соціальний пакет. Я думаю, що мобілізувати треба саме такими речами».

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.