З Борисполя до Європи перегнали пасажирський літак – пресслужба

Війна, Новини, Політика, Суспільство, Туризм

З аеропорту «Бориспіль» вранці 19 грудня злетів пасажирський літак Boeing 777-300, який перегнали до Європи – про це повідомила пресслужба летовища.

За повідомленням, літак перегнали до одного з європейських аеропортів на запит української авіакомпанії Skyline Express, у використанні якої він перебуває, пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

«Рейс дотримувався найвищих стандартів авіаційної безпеки та безпеки польотів, відповідно до директив, які діють на час введення воєнного стану в Україні, і, слід зазначити, без пасажирів чи вантажу на борту», – запевняють у аеропорту.

«Бориспіль» зазначає, що з 24 лютого 2022 рок, коли повітряний простір України був закритий, літаки Skyline Express перебували на стоянці в аеропорту, проходячи постійну технічну підтримку та обслуговування.

При цьому це вже четвертий перегін літака з «Борисполя» від початку повномасштабної війни.

«Даний технічний перегін повітряного судна в Борисполі не лише сприяє тестуванню політики відновлення, але також є стратегічним кроком для українських авіакомпаній, допомагаючи їм знижувати витрати та покращувати шанси виживання в ускладненому авіаційному середовищі. Ця стратегічна ініціатива відкриває шлях до відновлення регулярних операцій, як тільки відповідна оцінка ризиків цього дозволить», – припускають у пресслужбі.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.