Заступника голови Нацполіції Тишлека звільнили

Кримінал, Новини

Заступник голови Нацполіції Дмитро Тишлек, у якого журналісти знайшли ймовірні зв’язки з Росією, написав рапорт про звільнення.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на пресслужбу Нацполіції та Департаменті комунікації МВС у коментарі “Українській правді”

Тишлек подав рапорт “за власним бажанням”.

У МВС УП підтвердили, що міністр внутрішніх справ Ігор Клименко вже підписав наказ про звільнення Тишлека з посади заступника голови Нацполіції.

Що передувало: 15 грудня стало відомо, що заступник голови Нацполіції Дмитро Тишлек повернувся до виконання своїх обов’язків, оскільки службова перевірка не знайшла підстав для його звільнення.

  • Видання Bihus.Info оприлюднило розслідування, що дружина заступника голови Нацполіції Дмитра Тишлека станом на літо 2023 року не позбулася російського паспорта, а сам він користується нерухомістю та авто родини партнера ватажка ростовського кримінального угрупування.
  • Тишлек після опублікованого розслідування публічно звернувся із заявою до ДБР, щоб правоохоронці перевірили оприлюднену інформацію.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.