Від важкої хвороби помер 38-річний боєць з Франківщини Віталій Ріпко

Новини, Суспільство

24 листопада у лікарні на Дніпропетровщині від підступної хвороби помер захисник України, уродженець села Будилів Снятинської громади на Іван-Франківщині Ріпко Віталій Іванович, 1985 року народження.

Військовий обороняв рідну землю з 27 липня 2022 року, йдеться в повідомленні КНП “Чернівецька обласна дитяча лікарня”, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Вікна.

Віталій Ріпко проживав у Горішньошаровецькій громаді, що на Буковині.

“Колектив ОКНП “Чернівецька обласна дитяча клінічна лікарня” висловлює щирі співчуття сестрі медичного відділення постінтенсивного догляду, виходжування та реабілітації новонароджених Ірині РІПКО з приводу передчасної смерті її чоловіка Віталія РІПКО, який з 27 липня 2022 року мужньо захищав цілісність нашої держави.

Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати рідної, близької людини, та нехай добрий, світлий спомин про покійного захисника стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті рідних, колег, друзів, бойових побратимів, усіх хто знав його, любив і шанував”, — пишуть колеги дружини померлого бійця.

Слова співчуття висловили й земляки померлого воїна.

“Міський голова, Виконавчий комітет, депутатський корпус та працівники адмінапарату Снятинської міської ради висловлюють щирі співчуття рідним, близьким та друзям з приводу смерті захисника України Віталія Ріпки. Нехай Господь прийме його душу в Царство Небесне та дарує йому вічний спочинок”, — йдеться в співчутті Снятинської громади.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.