МОЗ вдруге за рік змінило керівника франківського медуніверситету

Здоров'я, Новини, Суспільство

Міністерство охорони здоров’я призначило Руслана Козового новим виконувачем обов’язків ректора Івано-Франківського медуніверситету. До цього, від липня поточного року, посаду обіймав Микола Островський.

Про це повідомляє  Козовий на сторінці у фейсбуці, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на “Галку”.

“Моє призначення не впливатиме на навчальний процес і господарську діяльність. Але не менш важливим для мене є недопущення інтриг, політики чи зведення рахунків з опонентами.

Хочу твердо заявити, що вибори наступного ректора нашого університету пройдуть чесно і прозоро.

Працюймо разом на благо рідного університету!”, – пише Козовий.

Як писала “Галка”, 31 липня, наказом міністра Віктора Ляшка, виконувачем обов’язків ректора Івано-Франківського медуніверситету було призначено Миколу Островського.

Цьому передувало закінчення другого терміну попереднього ректора — Миколи Рожка. Останній очолював ІФНМУ близько 12 років.

Нагадаємо, у 2024 році університет очікує вибори нового ректора.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.