В Старому Лисці під час пожежі було виявлено тіло чоловіка

Кримінал, Новини

На місці пожежі в селі Старий Лисець Лисецької громади знайшли тіло чоловіка.

Про це повідомили у ГУ ДСНС області, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Сьогодні зранку на лінію 101 поступило повідомлення про пожежу господарської будівлі в селі Старий Лисець, Лисецької ТГ, Івано-Франківського району.Прибувши до місця події рятувальники міста Івано-Франківська та добровольці МПО Ст. Лисець встановили, що виникла пожежа речей домашнього вжитку в кімнаті літньої кухні на площі 20 м.кв. Через сильне задимлення під час гасіння пожежі, вогнеборці працювали в апаратах захисту органів зору та дихання. Надзвичайники оперативно локалізували та ліквідовували пожежу. На жаль, на пожежі було виявлено тіло власника житлового будинку .

Причину виникнення пожежі наразі встановлюють фахівці.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.