Військові показали, як “Хаймарсом” підбили російський “Бук”

Війна, Новини

Збройні сили опублікували відео, на якому Сили оборони України вражають з реактивної системи “Хаймарс” російський зенітно-ракетний комплекс “Бук”.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на управління стратегічних комунікацій Збройних сил України у Telegram.

Це сталося на Херсонському напрямку. Підрозділи Служби безпеки України переслідували ворожий ЗРК “Бук” та передали координати побратимам зі ЗСУ, які завдали успішного удару за допомогою HIMARS.

https://t.me/AFUStratCom/21406?single

Станом на ранок 29 листопада загальні бойові втрати противника з 24 лютого 2022 року орієнтовно склали: 5 538 танків, 10 312 ББМ, 7 908 артсистем, 910 РСЗВ, 600 засобів ППО та багато іншої техніки.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.