На війні за Україну загинув Богдан Боднар із Калуша

Війна, Новини, Суспільство

Калуська громада втратила на війні ще одного вірного сина, хороброго бійця. Віддав життя за волю України Боднар Богдан Дмитрович.

Про це  інформує інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Калуську міську раду.

Калушанин Богдан Боднар народився 1973 року. Служив навідником гірсько-штурмового взводу гірсько-штурмової роти гірсько-штурмового батальйону.

Вірний військовій присязі на вірність українському народу, мужньо виконував свій обов’язок у боротьбі за Україну, її свободу і незалежність. На превеликий жаль, 22 листопада 2023 року на Запоріжжі внаслідок артилерійського обстрілу Богдан Боднар загинув.

“Щирі співчуття родині, близьким і знайомим полеглого Захисника. Громада схиляє голови у скорботній молитві. Низький уклін за чесну службу і жертовний подвиг! Вічна пам’ять і слава Герою Богданові Боднару!”, — йдеться у співчутті.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.