Всього 37% мешканців Прикарпаття задоволені діяльністю голови ОВА Світлани Онищук

Новини, Суспільство

Діяльністю голови обласної військово-цивільної адміністрації Світлани Онищук задоволені 37%, незадоволені – 16%, майже половина – не визначилися з оцінкою.

Про це свідчать результати дослідження соціологічної групи “Рейтинг”, інформує інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Фіртку.

Серед переселенців її діяльністю задоволені 33%, незадоволені – 5%, понад 60% – не дали оцінку. Роботою обласної військово-цивільної адміністрації задоволені майже 40%, 28% – незадоволені, третина – не визначилися (серед переселенців задоволені діяльністю 41%, незадоволені – 9%, понад половину – не визначилися).

Діяльністю обласної ради серед місцевих задоволені 41%, 21% – незадоволені, майже 40% – не визначилися (серед переселенців задоволені діяльністю 43%, незадоволені – 6%, понад половина – не визначилися). Роботою міської ради задоволені 46%, 25% – незадоволені, майже 30% – не надали свої оцінки (серед переселенців задоволені діяльністю 45%, незадоволені – 8%, 45% – не визначилися).

Взаємодію мешканців міста з місцевою владою щодо вирішення важливих питань громади вважають ефективною 60% франківчан, неефективною – близько 30%. Серед переселенців 60% вважають ефективною взаємодію, 13% – неефективною, більше чверті не визначилися із відповіддю.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.